Alla inlägg den 3 augusti 2013

Av Therese - 3 augusti 2013 19:38

Igår var vi i den stora staden, gick på Djurgården lite. Lagom med folk men desto mer ljud! Utanför Grönan är det mycket liv & rörelse, satte oss en stund där och bara kollade in allt. Sen fikade vi & han fick lunch inne på Blå Porten. Vi ställde ner maten, i en plastskål på stenplattor, den rasslade runt rätt bra när han åt men vad brydde han sig om det?

Han fick hälsa på lite folk också. Gick jättebra men man får lite "roliga" kommentarer om att "han är ju söt nu, men sen..." Vi rottis-ägare får jobba hårdare på att visa vilka underbara hundar det här är - i rätt händer!

Han är inte helt nöjd med bilåkandet, ylar till och med :D. Men med mycket bilåkande blir det bättre och bättre.



Här sitter jag instängd...



Spanat lite på båtar & fåglar!

Idag har vi kollat in snabeldraken, var ju inte särskilt läskigt...



Jaja, husse mutade lite med godis...



Större matvrak får man leta efter. När maten står & sväller sitter han troget nedanför och väntar!



Snacka om avslappnad!

Idag var min mamma & sambo här, gick ju galant! Dock var det väldigt varmt och han var lite loj, men på gräset i skuggan var det bättre. När han sen skulle sova på altanen fick han en blöt handduk på sig;



Vi tränar vidare med sitt, kom,tass & ligg. Han är ju matglad så det är inte så svårt... Vi tränar lite att leta efter matte/husse i skogen också. Jo, gjorde ett godisregn på gräsmattan och det hjälpte Amber honom att förstå; nosa här & hitta korv!

Han är oerhört härlig hund!

Han behöver träffa folk så om ni vill komma & valpgosa är ni hjärtligt välkomna! Hör av er innan bara så vi är hemma.

Kram, Therese

Ovido - Quiz & Flashcards