Alla inlägg den 5 augusti 2013

Av Therese - 5 augusti 2013 17:08

I förmiddags åkte vi först till Mats jobb, båda butikerna. Hamilton fick träffa personalen & charmade alla såklart ? Han fick äta lunch på ena stället, det var klurigt för skålen for runt på heltäckningsmattan. Tur vi har tränat att vi får röra matskålen/ta bort den... Satt och höll i den tills han var klar.

Sen bar det av till Gamla stan. Byst med folk så vi bar hundarna längs Västerlånggatan, risk att bli trampad på annars! Sen gick vi runt slottet, kollade in ett ekipage häst-med-vagn. Vet inte hur mycket Hamilton uppfattade, men två Dalmatiner ombord på vagnen såg definitivt våra hundar ?


Sitter fint och tittar, den där ouppfostrade Tibben däremot ?



Amber skäller ut ett slottslejon... Ja, i den hunden har vi mer miljöträning att önska. Hamilton ska få mycket så han bli så där cool som Leia var!

Väl hemma blev det en välbehövlig vila & sen gick vi ut i skogen bakom huset. La ett superkort spår bara för att se hur han arbetar; BRA! Nosen i backen & metodiskt framåt. Det här tyckte jag var skitkul & vill gärna göra mer. Tar tacksamt emot hjälp!!! En liten Ferris-spårgrupp kanske för oss runt Stockholm?

Kram, Therese

Av Therese - 5 augusti 2013 09:16

Idag har Hamilton kommit på att ligga i soffan verkar mysigt, problemet är bara att ta sig upp... Så nu sitter han här & tittar på mig; lyft upp mig!


Lite mörk kanske...


Jag lyckades komma upp på baktassarna för första gången, men matte är inte tillräckligt snabb att fota...

Idag blir det charma fler i Stockholm :D

Kram, Therese

Ovido - Quiz & Flashcards